Неповторимо ухание или изкусително привличане? Ароматите, които ни заобикалят, предизвикват различни усещания и емоции. Разбира се, безспорно е, че повечето от тях ни карат да се размечтаем, да си спомним за други светове, за прекрасни изживявания и за нови приключения.

Но как да постъпим, когато сме изправени пред трудния избор да открием точния парфюм, чийто аромат не само отговаря на всички наши изисквания, но и заявява ясно и точно личността ни? Аромат, който няма как да остане „незабелязан“ и кара да наострим всички сетива? Изборът на перфектен парфюм не бива да бъде задача с повишена трудност, а приятно занимание, което дава възможност на дамите проявят женствеността си.

Кой е ароматът, който навява усещане за мистичност, сила, красота и уникалност? C-THRU Cosmic Aura е новият парфюм, който е идеалното попълнение към тоалетката на всяка представителка на нежния пол, която не желае да се слива с тълпата.

Тайната на C-THRU Cosmic Aura се крие в уникалната комбинация на различни ухания. Cosmic Aura има връхни нотки на бергамот, мандарина, пъпеш и френско грозде; сърцето е на плодова, вода, циклама, жасмин и здравец; а базата е на ванилия, пачули и мускус.

Вече нямате търпение да опитате новото ухание на C-Thru, нали? Имате възможност да се включите в надпреварата и да бъдете една от трите късметлийки, които ще спечелят комплект C-THRU Cosmic Aura.

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса: "Кои са основните нотки на тоалетната вода C-THRU Cosmic Aura?" и да се регистрирате за участие. Подаръчният комплект Cosmic Aura включва тоалетна вода 30 мл и дезодорант. Всичко, което трябва да направите е, да попълните формата за участие и да стискате палци. Продължителността на играта е от 31.10.2018г. до 13.11.2018г. включително.

Екипът на Dama.bg и C-THRU ви желаят успех и нека космическото очарование на Cosmic Aura бъде с вас!