Някой някога беше казал: „Всички ние имаме мечти. Но за да превърнем мечтите си в реалност, отнема изключително много решителност, всеотдайност, самодисциплина и усилия!" и определено е бил прав! 

Една от най-големите заблуди, с които живеем днес, е илюзията за безкрайността на времето и възможностите, които винаги ще идват в живота ни. А времето просто отминава, докато пропуснатите шансове се изплъзват между пръстите ни... Така, започваме всичко отначало - поставяме си нови цели, даваме началото на нови борби, на представата за това как ще изглежда животът ни след 5 или 10 години, когато вече имаме така желаното в този момент, понякога падаме, а друг път се извисяваме над страховете си... 

И ако обърнем глава назад и се окажем победители, изпълнили целите и постигнали бляновете си, ще сме истински късметлии! Късметлии, които са от онези едва 4% от човечеството, които въпреки изпитанията и ветровете на живота, са успели да устоят и да покажат, че могат.

Ако и ти имаш мечти, които искаш да сбъднеш, е време да спреш да ги визуализираш само преди да заспиш. Позволи им да се започнат да се случват още на сутринта, веднага щом се събудиш! Защото всичко е възможно и то много по-бързо, отколкото дори си си представяла!

Само сега имаш уникалната възможност да почерпиш знание от едно рядко провеждано събитие, което предстои през декември - уъркшопа „Приятел за цели - Изграждане на умение да постигаме целите си“! Идеята на уъркшопа е да ти даде невероятната възможност да изградиш своя уникална 25-годишна визия за това какво искаш от живота. Само се замисли се как би определил най-подходящата следваща стъпка, ако не знаетеш дестинацията? След като вече имаш визия за всяка отделна област от своя живот, следва да направиш конкретни цели с действия за следващите 90 дни. А целите са малките стъпки, които трябва да изпълняваш докрай, за да бъдеш от онези 4% от хората, за които ти споменахме малко по-нагоре.

А какво ще кажеш за възможността точно ти да бъдеш късметлията, който да спечели двоен билет за себе си и добър приятел, с който заедно да почерпите вдъхновение и множество полезни съвети, които ще научите на тази вълнуваща среща? Единственото, което се изисква от теб, за да привлечеш късмета на твоя страна, е да отговориш правилно на въпроса „На коя дата се провежда уъркшопът „Приятел за цели“ тук, след това се регистрираш във формата за участие по-долу до 26.11., а на 27.11. да провериш дали ти не си този, който печели двойния билет.  

Страхотно, нали? А сега е време да повярваш в себе си, защото можеш, просто трябва да си изясниш ясно какво желаеш и колко силно го желаеш.