Костюмът на Моника, зайчето на Чандлър, ситуацията на Рос... със Спудник – класирахме всички епизоди за Хелоуин на „Приятели“.

Да изберем любимия си епизод за Хелоуин от „Приятели“ е като да помолим майка да избере любимото си дете. Но, уви, трябва да споделим нашите избори с вас в чест на най-зловещото време от годината. Най-добрата част? Всички епизоди са празнично приказни.

Както знаете, „Приятели“ е емблематичен ситком, обхващащ много теми... Хелоуин не е непременно една от тях. Има много епизоди за Деня на благодарността, не можем да забравим за Празничния броненосец, но не придава голямо значение на празника 31 октомври. „The One With The Halloween Party“ е единственият истински епизод, фокусиран върху Хелоуин в десетте сезона.

Призрачно удоволствие има само в осмия сезон. (Знаем, и ние сме шокирани.) Чакането обаче си заслужаваше, до голяма степен благодарение на котешкия костюм на Моника и драмата на Фийби с Урсула.

Въпреки че „The One With The Halloween Party“ със сигурност не е първият път, когато групата се бори с някакъв призрачен (но все пак весел) материал, който компенсира липсата на специални предложения за Хелоуин, които отчаяно желаем. (Можете ли да си представите каталог само с костюмите на Фийби за Хелоуин? Можем само да мечтаем!)

В ситкома има няколко красиви Хелоуин сцени. Вижте някои от любимите ни в галерията: