През октомври цари добро настроение, Близнаци. Приятни събития, успешни съвпадения. Всичко това потвърждава, че сте поели по правилен път. Той ще се окаже успешен не само в деловата сфера, но и в личния живот. През месеца на Везните личният интерес отива на заден план. Самотните Близнаци са склонни да се чувстват като част от цялото, затова упорито търсят партньор. Може би съдбата е наблизо, просто трябва внимателно да се огледате. Активните Близнаци не могат да седят безучастно. Пикът на активността пада по време на ловното пълнолуние през октомври, когато се откриват неограничени възможности за самореализация. Вероятно скоро светът ще научи за това какъв талантлив човек сте.

Първите дни на октомври ще протекат по план, въпреки че може да има елемент на изненада. Не се отпускайте, рискът от загуба все още съществува. Хороскопът за Близнаци съветва и как да се подготвите за срещи, презентации. Трябва да имате в резерв убедителни аргументи, както и да запомните стоп фрази, които блокират аргументите на опонента. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро благодарение на влиянието на Венера в Лъв, която засилва лидерския потенциал. Близнаците ще имат повече късмет, отколкото са очаквали. В критичен момент влиятелни хора ще им се притекат на помощ и ще предложат съвместен проект. Важно е тук да не се играе прекалено много: Нарушавайки правилата на бизнес етикета, успех няма да бъде постигнат.

Средата на месеца ще ви зарадва с неочаквани събития, които ще бъдат свързани с хора от миналото. Може да се случи така, че внезапна среща да преобърне живота ви, събуждайки буря от спомени. Според общия хороскоп за Близнаци през октомври 2023 г. трябва да следвате сърцето си, това е правилният път към щастието. Оставете другите да се съмняват и да завиждат, вие трябва да живеете с ясното съзнание какво правите и да не променяте това. Под контрола на Меркурий във Везни хората стават по-разумни и спокойни, вероятността от грешки е сведена до нула. В живота на Близнаците започва светла ивица, мечтите придобиват реални очертания, а всички проблеми остават на заден план. Ако имате възможност да купите нещо изгодно, не трябва да се колебаете дълго.

Краят на октомври ще се окаже успешен във финансово отношение, няма да има нужда да пестите. Бонус, увеличение на заплатата, доходи от дивиденти - парите ще се стичат като река към вас. Хороскопът за октомври за Близнаци предвижда по-нататъшно укрепване на финансовото положение. Това обаче са само очертания на близкото бъдеще, трябва да се положат усилия. Ще успеете да защитите интересите си и да го направите толкова елегантно, че да се сдобиете с много нови почитатели. Положителните вибрации, които ще получите от тях, ще ви изпълнят с нови сили и с желанието да се стараете повече. Активното участие в живота на обществото ще донесе достойни резултати.